18:55 19.07.2016 682 3

Что такое ресторан, и как его создать?

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Вероника Данилова 18:57 19.07.2016 0 0

Ресторан - это такое предприятие, в котором люди питаются. То есть это общественное питание. Чтобы создать ресторан нужно первым делом иметь деньги для постройки ресторана, кусок земли, на котором будет стоять ресторан. Также нужен хороший менеджер, который вам будет проводить все мероприятия. Также в хорошем ресторане должен быть классный повар. Чтобы ресторан был часто посещаемым, нужна хорошая кухня. Также нужна чистота на кухне. Ведь кормить людей - это очень ответственно, и если в вашем ресторане есть квалифицированный повар и опрятные работники, то такой ресторан будет приносить вам только прибыль и благосостояние.

Аноним 19:22 21.01.2024 0 0

У ресторані зіткнулися із проблемою підтримки якості обслуговування у періоди пікового завантаження. Яку програму вибрати для оптимізації процесів обробки замовлень та скорочення часу очікування клієнтів?

Аноним 19:24 21.01.2024 0 0

У ресторанному бізнесі, як і будь-якої іншої галузі, є свої труднощі. Довгі очікування клієнтів, плутанина в замовленнях та недостатня координація серед персоналу часто псують враження про заклад. Рішення знайшов у програмі для ресторанного обліку FireMenu - як це працює https://firemenu.net/uk/doc можна почитати у них на сайті. Інструмент допоміг покращити обслуговування, прискорити приготування страв та уникнути помилок у обліку продуктів. Тепер ресторан працює гармонійно та успішно.

Ваш ответ

Загрузить изображения