20:05 13.02.2022 318 5

CRM система для юридичної компанії

Хочемо оновити функціонал нашої компанії і забезпечити більш автоматичністю всі процеси пов'язані з документацією. До цього користувалися джира для завдань і електронним документообігом.

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (5)
Клим Лимонов 20:05 13.02.2022 0 0

А як же контроль співробітників і контроль клієнтів, що хто надсилає, які документи закріплюються за клієнтом і працівником і т.д. адже ці всі харчування теж нужн оучітівать. Особливо корисна річ закріплення документів по базі.

Ложка Морковки 20:07 13.02.2022 0 0

У нас була база, звичайна на майкрософт аксесс, сама її віла. За скільки років практики ніяких документів не було втрачено, плюс обов'язковий паперовий архів. Але часу, ви маєте рацію займає це дуже багато, контроль співробітників за фактом.

Matilda Miller 20:11 13.02.2022 0 0

Ви так можете втрачати до 30% клієнтів вже після того, як з ним переговорить менеджер, тому, що багато клієнтів часто залишаються незадоволені розмовою або відповіддю який їм надали. Так само більшість CRM систем при впровадженні в ЮР фірми, мають можливість прикріплення будь-яких доп документів до справи, контроль співробітників, перевірку дзвінків і багато що додатково. Ось вам як приклад CRM для юридичної компанії https://www.bitrix24.ua/articles/crm_law_company.php відмінне рішення багатьох проблем які виникають при рутинних завданнях.

Вася Антонюк 10:35 21.12.2022 0 0

Есть у меня знакомый юрист и по моей рекомендации также подключил для своей компании CRM, которой пользуется больше года и нареканий нет. Советую вам детально тут https://keycrm.app/integrations/chats-messengers-emails узнать возможности и как заказать, а на выходе у вас практичное оформление записи на ваши услуги, плюс все интеграции с мессенджерами работают стабильно. Это же вам нужно? Верно?!

Аноним 23:05 03.03.2023 0 0

Заказать ЦРМ для юридической компании лучше всего там где занимаются установкой таких программ. Я могу посоветовать агентство https://ocean-agency.com.ua/razrabotka-crm-sistem именно здесь создание и разработка CRM систем с нуля можно заказать. Советую обратиться в эту компанию и узнать все подробности по поводу заказа ЦРМ, если все устроит - заключите договор на установку такого инструмента для коммуникации в бизнесе.

Ваш ответ

Загрузить изображения