15:06 03.12.2015 622 3

Как связаны гороскоп, козерог и карьера?

Что общего между понятиями: «Гороскоп, козерог и карьера»?

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Александр Иванов 15:06 03.12.2015 0 0

Что общего между понятиями: «Гороскоп, козерог и карьера»? Многие люди верят, что гороскоп и звёзды очень влияют на нас, нашу карьеру и на многие другие сферы. Другая категория людей, наоборот считает, что современная астрология и гороскопы только манипулирует нашим разумом, и многие сайты, которые пишут гороскопы, просто выдумывают их с головы. На самом деле, истина, наверное, где-то посередине. В древние времена люди очень ответственно относились к такому понятию, как астрология, и очень боялись «звёздных» предсказаний. Раньше к составлению гороскопов относились очень серьёзно и составляли их только профессионалы.

Аноним 18:49 18.11.2023 0 0

Привіт, друзі форуму! Я в пошуках перевіреного астролога та таролога для консультацій онлайн. Може хтось поділитися своїм досвідом і порадити надійного фахівця?

Аноним 23:51 18.11.2023 0 0

Привіт усім! Хочу поділитися своєю неймовірною досвідом консультації з астрологом та тарологом на сайті Тареус Останнім часом переживав складний період в житті, і вирішив звернутися до професіонала для визначення подальших кроків. Астрологу вдалося розкрити глибини моєї натальної карти, звертаючи увагу на важливі аспекти, такі як позиції ретроградного Меркурію та численні взаємодії планет. Його точні прогнози та вміння пояснити важливі моменти зробили його консультацію особливо цінною. Що стосується таролога, він використовував не лише Таро, але і руни, щоб дати глибокий інсайт у мою ситуацію, подаючи ключові поради та пророцтва, які виявилися дивовижно точними.

Ваш ответ

Загрузить изображения