01:50 26.03.2023 157 3

Купівля красивого букета квітів в Львові

Привіт всім! Мене запросила моя знайома на новосілля, і я хочу до неї в гості прийти з красивим букетом квітів. Порадьте мені красивий букет квітів, та інтернет-магазин у Львові де його можна придбати.

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Ярослав Горбачёв 01:54 26.03.2023 0 0

Моя дружина дуже любить квіти, тому я її часто радую букетами квітів. Тому тобі можу підказати дуже хороший квітковий магазин у Львові, де є букети з усіх відомих квітів, в гарному оформлені.

Юлия Борсук 02:01 26.03.2023 0 0

Я раніше не дуже мала досвід купівлі квітів в спеціалізованих квіткових магазинах, тому не дуже їх знаю. Залиш, будь ласка, мені посилання на магазин з квітами, я погляну які в них букети є в наявності, та які ціни.

Ярослав Горбачёв 02:14 26.03.2023 0 0

Я купую квіти вже не вперше в інтернет-магазині Квітна https://kvitna.ua/collection/monobuket у них надзвичайний вибір готових букетів, з різноманітних квітів. Кожен букет квітів це справжній витвір мистецтва.



Порадити можу звернути увагу на букет 11 кущових троянд у букеті «Ніжні трояндочки», в рожевих та кремових тонах. Такий букет квітів просто не може не сподобатися, і ціна на нього не така і велика. Також що мені подобається, це онлайн вітрина з відео до кожного букета, тому можна розглянути його з усіх сторін, та зробити правильний вибір. Доставка досить швидка, упродовж однієї години після замовлення, по всьому Львову. Букети завжди виглядають так, як зображені на фото в самому магазині. Квіти завжди максимально свіжі, оскільки букет формують перед самою доставкою. У разі якщо ти не зможеш обрати серед готових букетів, для тебе флористи тобі зможуть створити індивідуальний, повністю на твій смак. Тому без квітів ти точно не залишишся.

Ваш ответ

Загрузить изображения