02:51 19.12.2015 771 3

Легко ли управлять программой учета?

Как сделать сет для покупателя через бухгалтерию 1с?

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Дарья Борисова 02:52 19.12.2015 0 0

Не лишним будет сказать о том, что в любой сфере, связанной с торговлей, нужно правильно и четко формулировать документы, поэтому 1с бухгалтерия счет поможет сделать в несколько кликов мышки. Налоговый и бухгалтерский учет сегодня составлять гораздо проще, так как существует специальная программа, благодаря которой часть работы становится гораздо легче выполнять. Чтобы научиться управлять программой, необходимо пройти курс, который в полной мере раскрывает все нюансы того, как правильно работать с программой 1с. Такую программу можно купить в интернете, или же пройти специализированные курсы.

Аноним 15:32 22.01.2024 0 0

У ресторані зіткнулися із проблемою підтримки якості обслуговування у періоди пікового завантаження. Яку програму вибрати для оптимізації процесів обробки замовлень та скорочення часу очікування клієнтів?

Аноним 15:33 22.01.2024 0 0

У ресторанному бізнесі, як і будь-якої іншої галузі, є свої труднощі. Довгі очікування клієнтів, плутанина в замовленнях та недостатня координація серед персоналу часто псують враження про заклад. Рішення знайшов у програмі для ресторанного обліку FireMenu https://firemenu.net/uk/features детальніше можна почитати у них на сайті. Інструмент допоміг покращити обслуговування, прискорити приготування страв та уникнути помилок у обліку продуктів. Тепер ресторан працює гармонійно та успішно.

Ваш ответ

Загрузить изображения