11:05 18.10.2020 329 2

Маска для волос

Я очень давно собирался покупать жене маску для волос много куда я переходил так вот сейчас лучше всего их стоит покупать тут https://princess-hair-stajler.ru ! У них огромный выбор и приятная цена !

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (2)
Даша Брик 23:53 19.05.2021 0 0

У мене було дуже пошкоджене волосся. Ніякого блиску та об'єму не було взагалі, лише посічені кінчики та вигляд соломи. Думала вже просто обрізати його і кінець з кінцем. Проте подруга порадила спробувати ось цю https://www.notino.ua/tigi/bed-head-urban-antidotes-recovery-vidnovljujucha-maska-dlja-sukhogo-abo-poshkodzhenogo-volossja/ маску для сухого та пошкодженного волосся. Маска відновлююча, яка справді працює. Ефект неймовірний, усім жінкам раджу спробувати. Це спасіння для вашого волосся!

Аноним 08:07 22.07.2023 0 0

Я рекомендую звернутися до інтернет-магазину Keratin-Shop.Він спеціалізується на професійній косметиці для волосся. Там ви знайдете широкий асортимент відомих брендів, таких як L'Oreal Professionnel, Kerastase, Redken та інші. Вони пропонують високоякісні шампуні, кондиціонери, маски та інші засоби, які допоможуть вам дбати про своє волосся і забезпечать йому професійний догляд.

Ваш ответ

Загрузить изображения