20:23 09.03.2017 890 3

Помогаете ли вы своим взрослым детям?

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Василиса Гордеева 20:24 09.03.2017 0 0

Вы знаете, что дети всегда остаются для родителей детьми. И это не важно, сколько им лет. Если ваши дети нуждаются в помощи материальной или в помощи физической, то вам всегда нужно подставить свое сильное родительское плечо. Можно постараться помочь своим детям материально. Но нужно всегда помнить, что много денег давать детям не нужно. Конечно, у каждой семьи понятие «много» разное. Но, если давать деньги детям постоянно, вы сделаете их зависимыми от ваших денег. А если у вас потом не будет нужной суммы, то дети могут и требовать эту сумму силой. Вот такое мое мнение.

Аноним 16:56 25.03.2024 0 0

Де я можу отримати поради щодо виховання дітей, зокрема, як виховати їх самостійними та відповідальними? Я хочу забезпечити, щоб мої діти виросли успішними та щасливими індивідами.

Аноним 17:19 25.03.2024 0 0

На сайті https://vykhovannia.com.ua/ я знайшов чудові рекомендації щодо вибору позашкільних активностей для дітей. Мені потрібно було допомогти моєму підлітку знайти захоплення, яке б розвивало його таланти та інтереси. Статті про різноманітні види діяльності, від спорту до мистецтва, надихнули нас на спробу кількох гуртків, поки ми не знайшли ідеальне хобі. Це дало моєму сину впевненість у собі та нових друзів зі спільними інтересами. Завдяки цьому сайту, ми відкрили для себе не просто активності, а шлях до розвитку особистості мого сина.

Ваш ответ

Загрузить изображения