13:28 22.11.2023 69 3

Квітковий магазин у Львові

Всім привіт! У моєї мами днями буде День народження, і я планую крім самого подарунку, вручити їй великий букет квітів. Порадьте надійний квітковий магазин у Львові, з якісною та швидкою доставкою.

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (3)
Ярослав Горбачёв 13:31 22.11.2023 0 0

Оскільки моя дружина дуже любить квіти, я стараюсь її ними балувати. Якщо хочеш, можу порадити квітковий магазин, в якому не одноразово замовляв самі різні букети квітів, і завжди їх дуже оперативно доставляли на потрібну адресу.

Юлия Борсук 13:35 22.11.2023 0 0

Я вже багато років не проживаю у Львові, але там залишилась мама, тому зовсім не орієнтуюсь у квіткових магазинах. Буду дуже вдячна, якщо ти залишиш посилання на квітковий магазин, де ти замовляєш квіти.

Ярослав Горбачёв 13:45 22.11.2023 0 0

Мені дуже полюбився квітковий магазин саме в ньому дуже великий вибір вже готових букетів квітів, і кожен з яких являється індивідуальною роботою флориста. Я частіше всього замовляю для дружини букет 15 пудрових троянд «Quicksand», який складається з дуже ніжних та красивих троянд пудрового кольору. Думаю твоя мама б зраділа саме такому варіанту. Щоб краще роздивитися букет, раджу звернути увагу на таку функцію в магазині як онлайн вітрина, з відео до кожного букета, що дозволяє його добре роздивитися, щоб мати уявлення як квіти виглядають у житті. Магазин працює цілодобово та без вихідних, тому квіти можна замовляти в зручний для себе час. Доставка мега швидка, вже через годину після замовлення, букет доставлять на потрібну адресу. Квіти завжди максимально свіжі, адже букети формують перед самим відправленням, зі свіжо зрізаних квітів. Також до букета можна додавати листівку.

Ваш ответ

Загрузить изображения