10:01 25.04.2024 25 1

Як почати заробляти на крипті?

Як почати заробляти на крипті? В яку нішу піти, бо я знаю що там можна багато чим займатися, але краще обрати для себе якийсь один напрямок.

Похожие вопросы
Загрузить еще
Ответов (1)
Виталий Кухня 18:15 25.04.2024 0 0

На мою думку, для початку варто визначитися зі своїми цілями, фінансовими можливостями та ставленням до ризику. Наприклад, якщо ви шукаєте пасивний дохід при невеликих інвестиціях і готові чекати - можна спробувати стекінг або хмарний майнінг. Якщо ж ви маєте більший стартовий капітал і схильність до ризику, цікавими можуть бути трейдинг або інвестування в крипто-фонди та стартапи.



Особисто я схиляюся до думки, що для новачків найкращим варіантом буде стратегія холдінгу. Тобто купівля перспективних монет з подальшим їх довготривалим зберіганням на холодному гаманці. Саме про надійні апаратні гаманці можна прочитати на сайті https://www.web3.org.ua/kholodni-aparatni-hamantsi-dlia-zberihannia-kryptovaliuty/ холдінг дозволяє заробити на зростанні курсу монет і при цьому не вимагає постійного моніторингу ринку та складних торгових стратегій.



Звичайно, успіх в будь-якому напрямку залежить від ретельного вивчення теми, розуміння ризиків та вміння контролювати емоції.

Ваш ответ

Загрузить изображения